Вратата между Световете се Отваря

духовните светове стават все по-видими

От последното новолуние (24 Септември 2014), много тежка карма излиза от дълбоко вътре в нас. Чувства се сякаш капандурата се отвинтва от покрива на това измерение, за да се освободи всичко. Всички неща, които ограничават нашия ум и тяло да виждат отвъд този свят се премахват от нас. Портата между духовния свят и нашия физически свят е отворена.

Повечето хора държат вратата затворена. Те искат да чувстват, че светът им е безопасен под техния контрол и често чувстват страх от неща, които не могат да видят. Когато вратата се отвори, физическия свят в който живеем ще започне да се руши. Ние вече не можем да контролираме това измерение и да предотвратим нашия живот от това да стане глобално по-съзнателен.

Тъй като вратата се отваря, ние освобождаваме всички емоции, които са свързани с опита да контролираме нещата около нас, и които се държат за стари вярвания, които вече не ни служат. Това са неща, които искаме да пуснем, но нашият ум има твърдото убеждение, че ние все още се нуждаем от тях и няма да гии пуснем. Вратата започна да се отваря миналата седмица и вече е отворена повече, отколкото очаквахме.

Тази врата бе затворена за дълго време. Докато тази врата е затворена, хората се чувстват сигурни в един свят, на който могат да разчитат, на свят, на който може да вярват, физическия свят, в който живеем. Тъй като тази врата се отваря и духовната реалност се разкрива, физическия свят, в който живеем ще започне да се чувства по-скоро като една мечта. Пространствените воали между световете се вдигат, и духовните светове стават все по-видими.

Вратата ще продължи да се отворя в продължение на този месец. Пълнолунието следващата седмица ще отбележи края на Будистките Пости и началото на една нова ера на духовна свобода. Енергията ще помогне да отворите вратата още повече. Това е добър момент да се освободите от нещата, които не ви трябват и да промените нещата в живота си, които ограничават вашата духовна свобода. Това е прекрасното време да регулирате живота си за по-духовен начин на живот. Времето да отворите съзнанието си до ново ниво на възприятие. Наслаждавайте се!

Източник


Превод: Димитър Кирилов | Самосъзнание.com


МОЖЕ ДА ВИ ХАРЕСА СЪЩО:

1 comments

  1. Много интересна гледна точка ни предлагате в своята статия.Радвам, се че ни пишете и се надявам и за на пред да продължите да го правите. Тук човек може да се отпусне и да потъне в собствените си мисли за другите светове, които има не само нашият.Понеже е невъзможно само ние в цялата вселена да сме живи същества, това е абсурдно и напълно не вярно според мен.

    ОтговорИзтриване